Autokluizen

Bij het veilig in een kluis opslaan van waardevolle spullen wordt al snel gedacht aan het installeren van een kluis in uw woning of op kantoor. Toch zal het ook vaak gebeuren dat u onderweg bent en ook dan zult u uw spullen veilig op moeten bergen. De aanschaf van een autokluis kan dan zeker overwogen worden om uw waardevolle of persoonlijke spullen veilig op te bergen.

Dat kluizen niet alleen in uw huis of op uw kantoor een goede dienst kunnen bewijzen mag wel blijken uit de criminaliteit cijfers die jaarlijks opgemaakt worden. Er vinden jaarlijks heel veel diefstallen uit voertuigen plaats die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden door te toepassing van autokluizen. Hoe vaak gebeurd het niet dat u bij de auto terug komt en ontdekt dat u uw camera of uw laptop gewoon los in de auto hebt laten liggen. Om nog maar te zwijgen van de keren dat uw kinderen geen zin hebben om hun iPod of iPad of gameboy met zich mee te slepen en deze los in de auto laten liggen in plaats van in een autokluis. Auto krakers zijn gelegenheidsdieven die het liefst binnen enkele seconden hun buit grijpen en er vandoor gaan. Als u uw waardevolle spullen of die van de kinderen in auto kluizen opbergt dan zult u aan de hebberigheid van het overgrote deel van de auto krakers ontsnappen. Een auto kraker heeft er namelijk helemaal geen belang bij om te proberen autokluizen open te breken. Het liefst zijn ze binnen enkele tientallen seconden weer vertrokken en in ieder geval uit het zich verdwenen voordat iemand zich realiseert dat er iets gebeurd is. Zelf als ze van plan zijn om uw auto in z’n geheel mee te nemen dan willen ze zo snel mogelijk vertrekken en dan is een minuut al heel erg lang.

Het is dus erg belangrijk dat als u vaak en veel op pad bent om u te realiseren dat autokluizen veel ellende voor u kunnen voorkomen. Het is niet zo dat er niet in de auto ingebroken zal gaan worden als u zo verstandig bent geweest om er een kluis in te monteren. Een auto kraker kan ook niet zien dat er een kluis aanwezig is omdat u een kluis immers niet in het zicht zal monteren en als dat wel hebt gedaan dan vraagt u om problemen. Het is maar al te makkelijk voor een autokraker om te weten dat er iets waardevols in de auto ligt en zal het daardoor allicht proberen. Als het vervolgens niet lukt om de auto kluizen open of los te krijgen dan wordt deze achter gelaten en zit u met een auto die open gebroken is. Toch zullen autokluizen u helpen om, in het geval dat er toch in uw auto ingebroken wordt, u in ieder geval niet ook de schade van de vermiste kostbaarheden hoeft te betalen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat autokluizen kopen absoluut geen vervanging is voor het niet in uw auto achterlaten van kostbaarheden. Het is niet meer als een extra voorzorg maatregel om te voorkomen dat u beroofd wordt van uw kostbaarheden als u op reis bent.

Als u online autokluis modellen wilt bekijken gaat vergelijken via deze website dan zult u zien dat er een aantal modellen te vinden zijn die bedoeld zijn om uw laptop veilig in op te bergen. Het komt helaas maar al te vaak voor dat vooral zakelijke reizigers van hun laptop en andere kostbaarheden beroofd worden als ze op reis zijn. Door de laptop veilig in autokluizen op te bergen kan voorkomen worden dat gelegenheidsdieven, zoals de meeste auto krakers zijn, snel hun slag slaan. Dit soort kluizen zijn natuurlijk gelijk aan de laptopkluizen die wij ergens anders op deze website hebben besproken. Toch kunnen in auto kluizen ook andere zaken als alleen laptops opgeslagen worden, ook uw auto papieren kunnen er bijvoorbeeld in bewaren als u deze een keer liever niet bij u draagt. Eigenlijk zult u in deze kluizen alle op kunnen bergen wat u maar wilt maar u moet er wel op letten dat autokluizen vaak geen gecertificeerde kluizen zijn. Dit betekend dus dat de verzekering een schade niet zal dekken en dat is ook een reden te meer om niet kostbaars in uw auto achter te laten of zoals heet, op slot en buit eruit.

Toch zijn er autokluizen die wel gecertificeerd zijn, deze kluizen zijn dan ook voorzien van de nodige keurmerken en zullen de inhoud een stuk beter beschermen. Dit zegt echter niet dat de verzekering een eventuele vermissing als gevolg van inbraak ook daadwerkelijk dekt. Verzekering maatschappijen zullen er alles aan doen om dar onderuit te komen dus het is zeer verstandig om u vooraf van op de hoogte te stellen van de voorwaarden. Toch is de toepassing van ene kleine autokluis die een goed beveiliging biedt om daar vervolgens uw auto papieren in op te slaan geen slecht idee. Op het moment dat u online autokluis modellen uit gaat zoeken dan zult u bij ons een uitgebreide selectie producten tegen komen. Naast de kleine kluizen voor uw auto papieren of de vast gemonteerde laptop kluizen is er ook een collectie kluizen die op een slede gemonteerd worden. De slede zit vervolgens vastgemaakt aan de auto en eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen kunnen de autokluizen als een koffer in z’n geheel meegenomen worden. Door de gemonteerde wieltjes zullen deze kluizen nog erg makkelijk rollen waardoor u deze niet de hele tijd hoeft te dragen. Autokluizen kopen is door het ruime aanbod zeker niet iets dan alleen voor de zakelijke reiziger interessant is. Ook privé kan een dergelijke kluis veel voordeel bieden doordat u de mogelijkheid hebt om uw eigendommen veilig op te bergen. Ga dus onbezorgd op vakantie of een dagje uit omdat u weet dat uw eigendommen veilig in één van de auto kluizen die u hier zult vinden opgeborgen liggen. Kijk voor een uitgebreid assortiment autokluizen op deze website en zie hoeveel u kunt besparen door bij ons uw aankoop te doen.