Geldkistjes

Als u niet heel vaak met bedragen aan contant geld rond loopt dan is het niet de moeite waard om daar een kluis voor aan te schaffen. Ook als u zo heel af en toe wat cash betalingen moet afhandelen is het vaak veel moeite om daar de kassa voor op te maken. Op die momenten is het goed om geldkistjes in de buurt te hebben waarin u de dagelijkse betalingen uit kunt doen of in kunt ontvangen.

Voor het opslaan van grotere hoeveelheden geld zult u natuurlijk het liefst kluizen willen gebruiken. Als u regelmatig betalingen in cash ontvangt dan kan het zelfs de moeite zijn om een kassa aan te schaffen. Het komt echter maar al te vaak voor dat er alleen af en toe wat geld uit gaat of binnen komt en daar wilt u dan geen bijzondere voorzieningen voor treffen. Voor die gevallen zijn geldkistjes een hele goede oplossing want u kunt ze goed afsluiten zodat ze niet zomaar open gemaakt kunnen worden en u houd de kosten laag. Geldkisten kunnen ook heel erg goed gebruikt worden als u ergens naar toe moet om geld te innen. Denk hierbij aan entree gelden voor een evenement die bij de ingang geïnd moeten worden om bij de bar en een club borrel. Naast al deze bijzonder handige toepassingen is het natuurlijk ook erg goed om een geldkist na gebruik in één maal in een kluis te kunnen opbergen zonder dat het geld daar los in hoeft te liggen.

De geldkistjes die u op deze website zult vinden zijn gemaakt door bekende fabrikanten. Deze fabrikanten hebben een ruime ervaring in het maken van diverse beveiligingsoplossingen en beveiligde manieren van opslag. Door deze ervaring weten zij waar zij bij het ontwerpen op moeten letten en kunnen waar nodig verbeteringen in het ontwerp aan brengen. Geldkistjes kopen van deze fabrikanten zal u de zekerheid opleveren dat uw geld veilig genoeg opgeborgen ligt om niet zomaar ontvreemd te worden. Toch is het gebruik van deze opslag methode geen garantie dat uw geld altijd veilig opgeslagen zal liggen. Deze geldkistjes zijn simpelweg veel minder veilig als gecertificeerde kluizen en kunnen daarom betrekkelijk eenvoudig opengemaakt worden. Voor een veilige en inbraakwerende opslag is dus altijd ook een kluis nodig waarin de geldkist veilig en vertrouwd opgeborgen kan worden. Bovendien is deze manier van opslaan erg geschikt voor het met u mee nemen van geld dus dat is ook heel goed mogelijk voor mensen die er niet aan mogen komen. Zij zullen dus heel eenvoudig het kistje mee kunnen nemen en ergens anders open maken. Vertrouw dus nooit op geldkistjes alleen maar zorg dat deze altijd veilig opgeborgen zijn bij voorkeur in een afgesloten en gecertificeerde kluis.

Als u via deze website online geld kisten aan koopt dan zult u producten in uw bezit krijgen die door de fabrikanten getest zijn op degelijkheid en duurzaamheid. Ze zullen er op berekend zijn om langdurig gebruikt te worden voor het ontvangen en uitgeven van geld. De kistjes hebben een deksel met een deugdelijk scharnier en een handvat dat verzonken is in het deksel. Dit voorkomt dat door veelvuldig gebruik het handvat kapot zal gaan en deze eventuele schade toebrengt aan het slot. De geldkisten zijn veelal voorzien van een inlegbak die gebruikt kan worden voor muntgeld terwijl het papiergeld in onderin kan liggen. Omdat er meerdere maten verkrijgbaar zijn is het ook mogelijk om daarvoor vakjes onderin het kistje te hebben. Bij de grootste modellen geldkistjes is er zelfs een speciale euro inzetbak meegeleverd waarin iedere euro munt een eigen plekje heeft. Het geheel wordt afgesloten door middel van een cilinderslot waarbij standaard twee sleutels meegeleverd worden. Het cilinderslot zal een goede sluiting van het deksel bewerkstelligen door bij sluiting in het deksel te grijpen en deze muurvast af te sluiten. Het cilinderslot is van het normale type cilinderslot en niet van het dubbelbaard type. Een dubbelbaard slot zou erg veel ruimte in beslag nemen waardoor de geldkistjes wel erg weinig ruimte binnen in over houden. Bovendien worden dergelijke sloten voornamelijk gebruikt voor het inbraakwerend maken van kluizen en een missen kistjes de zware constructie om inbraakwerend te zijn.

Voor een verbeterde beveiliging kunt u ook geldkistjes kopen die voorzien zijn van een akoestisch alarm. Hiertoe zij de kistjes uitgerust met een alarm module die door batterijen gevoed wordt en eenmaal aangestuurd een alarm signaal geven van ruim honderd dB. Dit alarm wordt ingeschakeld zodra het kistje zonder sleutel geopend wordt of als men probeert het kistje door middel van geweld open te breken. De geldkist is veelal ook voorzien van een staalkabel waarmee de kist verankerd kan worden aan een vast punt in uw huis of is uw kantoor. Ook deze kabel is bevestigd aan het akoestisch alarm dat ingeschakeld wordt zodra de kabel losgetrokken wordt of doorgeknipt wordt. Het is niet zo dat online geld kisten met een akoestisch alarm kopen het inbraakwerend vermogen omhoog zullen brengen maar een dief zal zich wel twee keer bedenken om met zo’n kistje aan de haal te gaan. Zodra het alarm ingeschakeld wordt zullen de meeste dieven er razendsnel vandoor gaan waarbij het geldkistje en de overige buit vaak achter gelaten wordt. Het gaat hierbij dus helemaal niet om een zo veilig mogelijk kistje te maken maar om het dievengilde af te schrikken. Deze lieden houden er nu eenmaal niet van om al te veel moeite te doen en zullen het liefste spullen mee nemen die niet vast zitten en al helemaal geen lawaai maken waardoor de aandacht op hun gevestigd wordt. Alleen daarom al zijn geldkisten met een akoestisch alarm een investering dat de moeite waard is.

U kunt op deze website een aantal uitvoeringen van de geldkistjes vinden die allemaal zeer scherp geprijsd zijn. Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren omdat wij scherp inkopen en onze kosten zo laag mogelijk houden. U kunt daarvan profiteren door uw bestelling vandaag nog te plaatsen en met iDeal te betalen. Hierdoor weet u zeker dat uw betaling veilig en vertrouwd zal gebeuren.