Muurkluizen

Het plaatsen van een kluis zal niet altijd gewenste zijn omdat het eventuele criminelen natuurlijk gelijk de weg wijst. Als u niet heel veel spullen hebt om in de kluis op te bergen dan kunt u bijvoorbeeld heel goed vaan een muurkluis kiezen. U krijgt daarmee de mogelijkheid om in een kluis op een veilige wijze uw waardevolle spullen op te bergen zonder dat de kluis in het zich staat.

Muurkluizen zijn verkrijgbaar is vele soorten en maten, de benodigde grootte is net als bij los staande kluizen immers afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u veilig op wilt bergen. Toch zullen lost staande kluizen in veel grotere maten geleverd worden dan hun inbouw broertjes en zusjes. Dit komt omdat muur kluizen ingebouwd dienen te worden in een muur en dit natuurlijk beperkingen op legt aan da uitwendige afmetingen van de kluis. Muren zijn immers niet onbeperkt dik en dit betekend dat de afmetingen van een kluis ook beperkt wordt door de dikte van de muur waarin de kluis geplaatst wordt. De kosten van bouwen zijn zo hoog dat het te kostbaar wordt om een extra dikke muur te bouwen om er muurkluizen in te plaatsen. Dit zou alleen de moeite kunnen zijn al er alleen een gedeelte van de muur dikker wordt gemaakt maar dat mag dan weer niet opvallen en dat maakt het weer een stuk lastiger. Toch is een muurkluis kopen een hele goede oplossing om kostbaarheden op een veilige manier op te slaan zonder dan het op valt. De kluis kan bijvoorbeeld in een muur ingebouwd waarna en een leuk schilderij voor gehangen wordt. U zult dus moten weten dat er een kluis achter hangt of er speciaal naar moeten zoeken om er achter te komen dat er een muurkluis achter het schilderij zit. Hierbij is het wel aan te raden om geen Van Gogh voor de kluis te hangen want die zal door inbrekers natuurlijk als eerste van de muur gehaald worden.

De muurkluizen die u op deze website zult vinden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Hierbij zult u in alle gevallen gecertificeerde kluizen aan treffen die voldoen aan diverse gradaties van beveiliging tegen inbraak, brand of allebeide. U dient er altijd rekening meer te houden dat de kluis door een deskundige vakman zal worden ingebouwd. In het geval van muurkluizen betekend dit dat de kluis door voldoende verankeringen in de muur verankerd zit waardoor deze niet zonder meer met geweld uit de muur getrokken kan worden. Denkt u alstublieft niet dat dit niet kan gebeuren, het is al vaker voor gekomen dat een kluis met behulp van een auto uit de muur wordt getrokken. Als de inbrekers deinzen er vaak ook niet voor terug om hiervoor uw eigen auto te gebruiken dus naast een voldoende geclassificeerde en juist geïnstalleerde muur kluizen is ook een adequaat alarm systeem absoluut een vereiste. Als de muur sterk genoeg is en de kluis op de juiste manier verankerd is dan is de kans dat inbrekers er met de inhoud of zelfs met de hele kluis vandoor gaan een stuk geringer.

Muurkluizen zijn dus een oplossing voor de opslag van uw kostbaarheden of papieren op een onopvallende manier omdat de kluis geheel uit het zich geplaatst kan worden. Het uit het zicht plaatsen van een kluis is altijd één van de meest doeltreffende manieren van beveiliging. Als een inbreker immers niet weet dat er ergens muur kluizen geplaatst zijn dan is de kans een stuk kleiner dat hij of zij daar ook daadwerkelijk zal gaan kijken. Bij het online muur kluis kopen zult u de keuze hebben uit verschillende afmetingen kluizen. Het hangt af van uw persoonlijke behoefte welke kluis voor u het meest geschikt is. U dient als u de aankoop overweegt wel rekening te houden met het feit dat de kluis ook daadwerkelijk ingebouwd dient te worden. Zodra uw huis ontworpen wordt door de architect is het beste moment om met uw architect over de mogelijkheden te praten. Ook als men al aan het bouwen is kunnen muurkluizen nog ingebouwd worden maar een wijziging van de plannen zal ook vaak een wijziging van de bouwprijs to gevolg hebben. Muurkluizen kopen als uw huis al geheel afgebouwd is zal het noodzakelijk maken om het nodige te gaan verbouwen en dient u dan ook goed te moeten overwegen of dat ook de moeite waard is. Om uw kluis niet bloot te stellen aan de vaak slechte omstandigheden tijdens de bouwfase bestaat er ook de mogelijkheid om een stalen kist in te laten bouwen waarin dan later de muurkluis eenvoudig verankerd kan worden.

Op het moment dat u online muur kluis kopen gaat via deze website zult u de keuze hebben uit een aantal merken kluizen die geschikt zijn om in de muur ingebouwd te worden. Alle kluizen die u koopt zullen aan de moderne normeringen voldoen waardoor u de zekerheid hebt dat uw kostbaarheden op een veilige manier opgeborgen zijn. Deze normeringen maken het ook mogelijk dat uw kostbaarheden door de verzekering worden gedekt in het uitzonderlijke geval dat inbrekers er toch in slagen om de kluis te openen of zelfs mee te nemen. Het voordeel van muurkluizen kopen via deze website is natuurlijk ook dat u daarbij het een en ander kunt besparen. Het feit dat u bij ons minder betalen moet als bij veel andere winkels en zeker minder dan bij een winkel van steen, komt omdat wij veel minder kosten maken. Muurkluizen zullen bij ons dan ook minder kosten omdat wij geen winkel van steen hebben en omdat wij een zeer scherp inkoop beleid hebben. U kunt bij het online muur kluis kopen profiteren door dit via ons te doen en daardoor een eerlijke prijs te betalen voor uw eigen voor inbouw in de muur geschikte kluis. Neem dus snel een kijkje bij de producten die wij op deze website aan bieden. Als u onverhoopt niet de muurkluizen kunnen vinden neem dan contact op met onze deskundige medewerkers, zij voorzien u graag van vakkundig advies en helpen u bij het bepalen van de beste kluis voor u.