Sistec Kluizen

Op het moment dat u een kluis aan schaft wilt u er natuurlijk van uit kunnen gaan dat uw waardevolle spullen in de kluis veilig opgeslagen liggen. Bij het kopen van een kluis voor de leverancier Sistec kiezen kan u alle zekerheden bieden die u graag wilt hebben bij het kopen van een kluis.

Als fabrikant van kluizen heet Sistec een ruime ervaring opgedaan in de laatste ruim dertig jaar. Sistec kluizen staan dan ook synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit en daar kunt u op vertrouwen. Het merk Sistec is een van oorsprong Duits bedrijf dat in 2007 door het Nederlandse Nauta is overgenomen. Nauta is al ruim vijftig jaar een bekende naam op het gebied van hang en sluitwerk, sleutels en natuurlijk kluizen. De overname van Sistec kluizen was dan ook een natuurlijke uitbreiding van het eigen assortiment en het verwerven van een vaste positie op de Duitse markt. Sistec is al jarenlang een vaste waarde op de Duitse markt bij het leveren van kluizen een andere beveiliging systemen. Dit doet Sistec samen met de dochter bedrijven Origami voor bedrijfsinrichtingen en Motrab die de kluizen door geheel Duitsland plaats, Sispro is de productie maatschappij die de kluizen van Sistec maakt. Met de overname heeft de Nauta groep zich niet alleen versterkt met een vast marktaandeel in Duitsland maar ook van een compleet aanbod aan kluizen en safes.
Het product gamma van Sistec omvat een complete collectie aan kluizen voor iedere toepassing. Door de eigen ontwikkeling afdeling wordt continue gewerkt aan nieuwe Sistec kluizen om het programma uit te breiden of aan te vullen. Doordat de ontwikkeling sterk aangestuurd wordt vanuit Nederland mag u er van uitgaan dat de wensen en geluiden vanuit de Nederlandse markt ook snel in het assortiment kwaliteit producten doorgevoerd worden. Bij het kluizen kopen Sistec kiezen zal u de keuze bieden uit een breed scala aan producten. U kunt daarbij kiezen uit eenvoudige kleine meubelkluizen die uitstekend geschikt zijn om uw sieraden veilig in op de bergen of juist een grote brandwerende documentenkast en alles wat hier tussen in zit. Er is voor iedere toepassing een online Sistec kluis te vinden die aan de juiste eisen op het gebied van afmetingen en veiligheid voldoet. Het assortiment van Sistec kan daarom dan ook een oplossing bieden als u een kleine geldkist zoekt maar ook voor grote datakluizen. Dit is het voordeel waar u van kunt profiteren als u bij het zoeken van een gecertificeerde kluizen leverancier Sistec kiest.

Het zijn vaak de kleine meubelkluizen van Sistec die door veel particulieren aangeschaft worden en een aantal waardevolle spullen in op te slaan. Het programma van deze Sistec kluizen loopt echter van een hele kleine uitvoering die u met een paar juwelendoosjes op vult tot aan grote kluizen war u eenvoudig een paar laptops in kwijt kunt. De waarde berging van deze kluizen varieert van Safe1 tot Safe3 in het oude systeem. Volgens de ECB-S norm zouden deze kluizen Grade2 zijn en daarmee zijn deze kluizen van Sistec een goede optie bij het verkrijgen van verzekeringsdekking. Voor de zakelijke gebruiker zal Sistec een zeer uitgebreid assortiment kluizen aan kunnen bieden. Daarbij kunt u kiezen uit kleine kluizen voor de opslag van de dagopbrengst van uw winkel of juist een afroomkluis om de gehele dag door uw inkomsten veilig te stellen. Bij het kluizen kopen Sistec kiezen zal het ook mogelijk maken om in het bezit te komen van documentkluizen waarin u uw papieren veilig op kunt slaan. Onder dit zelfde kopje zult u ook de Sistec datakluizen van vinden waarin uw data dragers een veilig plek zullen vinden. Deze Sistec kluizen zijn in deze steeds meer op computers vertrouwende maatschappij natuurlijk steeds vaker toepasbaar.
Alle kluizen van Sistec voldoen aan de daarvoor geldende regels en daar wordt al bij het ontwerpen rekening mee gehouden. De ontwerpers van Sistec kunnen daarbij uit gaan van een ruime ervaring die zij over vele jaren hebben opgedaan. Door deze manier van werken kunnen eventuele problemen al in een vroeg stadium opgespoord worden waardoor kostbare ontwikkelingstijd bespaard kan worden. De Sistec kluizen die verkrijgbaar zijn voldoen aan diverse normen, daarbij kunt u kiezen uit kluizen die conform EN 1143-1 gebouwd zijn en verkrijgbaar zijn in de klassen 0 tot en met 6. Ook kluizen die voldoen aan de EN 14405 zijn verkrijgbaar als S1 of S2 uitvoeringen. Wat betreft de brandwerendheid zal een online Sistec kluis u ook een rustig gevoel geven. Naast een aantal modellen die volgens de DIN 4102 gebouwd zijn waardoor een licht brandwerendheid is verkregen zal Sistec u ook een compleet programma aan brandwerende kluizen volgens de EN 1047 aan bieden. Of u nu belangrijke papieren in de kluis op wilt slaan of toch uw data dragers belangrijker vind, het assortiment brandwerende Sistec kluizen en waardekasten zal u altijd de mate van bescherming kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

Doordat wij duidelijke en vaste afspraken hebben gemaakt met onze toeleveranciers zijn wij in staat u de door u bestelde Sistec kluizen snel te leveren. Tenzij dit bij de beschrijving van het product anders is aangegeven kunnen alle producten vanuit voorraad geleverd worden. U dient daarbij zelf zorg te dragen voor een correcte installatie maar op verzoek kunnen wij dit ook voor u regelen. Wij zullen u daarvoor in contact brengen met een voor de installatie van kluizen en waardekasten gekwalificeerde dienstverlener die voor u een passende prijsopgave zal maken. Op deze manier weet u zeker dat bij het kluizen kopen Sistec niet het enige stuk kwaliteit is dat u koopt maar dat ook de installatie aan alle geldende eisen voldoet. Uw grootste voordeel is wellicht dat door de afspraken die wij met onze leveranciers hebben gemaakt en de kosten besparingen die wij door onze wijze van bedrijfsvoering kunnen behalen, u een online Sistec kluis voor een zeer scherpe prijs aan kunt schaffen. Wij kunnen dit doen omdat wij met een kleinere marge werken omdat onze kosten lager zijn. U kunt daardoor voordelig in het bezit komen van Sistec kluizen waarmee u uw waardevolle spullen veilig op kunt bergen.